Villa Elina Kärkölä

Marttilan tiet ja polut tulivat minulle tutuiksi jo lapsuusvuosina. Koen, että kotiseuturakkaus ja voima maasta, jonne tunnet kuuluvasi, ovat hyvä perusta luovuudelle ja oikealle tahtotilalle yrittää.

Asuttuani useita vuosia Norjassa ruuanlaittoharrastukseni sai uutta nostetta. Norjalaisten perinteiset ruokatraditiot veivät sydämeni ja kiinnostukseni Lofooteille kokkikouluun. Kuljettuani eri tehtävissä ravintolamaailman kirjon läpi. Yritykseni kirjainmerkit kirjattiin jo vuonna 2010 Restonomiopinnoissa.

Asiakaspalvelun ilo saada kohdata ihmisiä on minulle synnynnäinen vahvuus ja voimavara. On ilo ja kunnia palvella teitä makunautintojen ja tunnelmallisten hetkien parissa. Toivottavasti näemme pian!

Villa Elina koostuu monipuolisesta osaamisestani, arvomaailmastani, kiinnostuksistani ja intohimoistani.

# Hyvä ruoka ja juoma-parempi mieli, gourmet, lähiruoka, kotimainen puhdas ruoka, itsetehty, perinneruoka, tunnelmallinen ruokailu, silmänruoka, juhlat, pysy yhdessä, nauti elämästä, juhli kun voit, musiikki, laulu, teatteri, taide, entisöinti, kädentaidot, ompelu, huonekaluverhoilu, perinnerakentaminen, maalla on mukavaa, maaseudun elinvoimaantuminen, maaseudun tulevaisuus ja puhtaus, kierrätys ja kestävä kuluttaminen, vieraanvaraisuus, ilo, aitous ja tunne.

 

Tunteesta toiseen, kuten elämä.